Ģimenes recepšu grāmatai: auzu pārslu un putukrējuma kārtojums

Publicēts: 22.02.2018 13:45

Saldēdiens ar mājas garšu, kas neprasa ne daudz laika, ne pūļu. Un tā pagatavošana patiesībā var būt patīkams kopdarbs. 

Šai receptei vajadzēs:

auzu pārslas

cukuru

saldo krējumu

ogas dekorēšanai.

 

Pagatavošana:

Uz pannas viegli apgrauzdē auzu pārslas kopā ar cukuru. Uz divsimt gramiem auzu pārslu vajag pāris ēdamkarotes cukura. Kamēr auzu pārslas pēc apgrauzdēšanas dzesējas, kuļam putukrējumu. Uz 300 gramiem saldā krējuma varam likt 3 ēdamkarotes cukura. Kad putukrējums gatavs, kārtojam traukos. Saldēdienu varam dekorēt ar ogām. 

Foto avots: Shutterstock.com

Cepam ugunskurā kartupeļus!

Kad dārzā izzāģējam augļu kokiem vecos zarus vai sakopjam grāvja malu, protams, aizkuram ugunskuru.  Lasīt tālāk »

Iestādām kociņu!

Ik pavasari ne tikai uzpošam dārzu un sastādām puķes, bet arī atjaunojam augļu koku bagātību.  Lasīt tālāk »

Ģimenes recepšu grāmatai: skābeņu zupa

Jau sazaļojušas skābenes, tādēļ lasām mazās lapiņas un vārām gardu zupu! Lasīt tālāk »

Domājam par dabu! Runājam par kūlas ugunsgrēkiem

Laimīga un stipra ģimene nenozīmē tikai prieku, apskāvienus un ballītes. Tas nozīmē arī sarunas par sabiedrības aktualitātēm. Un šobrīd tā ir kūlas dedzināšana.  Lasīt tālāk »

Mākslas darbi no akmentiņiem. Idejas dekoriem

Akmeņi ir ļoti skaisti un pateicīgs materiāls gan apgleznošanai, gan dažādu dekoru veidošanai.  Lasīt tālāk »