Cepam ugunskurā kartupeļus!

Publicēts: 02.05.2018 13:55

Kad dārzā izzāģējam augļu kokiem vecos zarus vai sakopjam grāvja malu, protams, aizkuram ugunskuru. 

Un kas var būt gardāks par maltīti, kas gatavota šādā ugunskurā? Jā - cepam ugunskurā kartupeļus! Un tas ir pavisam vienkārši. Vajadzēs folliju, kurā ietīt kartupeļus. Tos pirms ietīšanas var nedaudz apkaisīt ar garšvielām, bet vēl labāk to darīt pēc tam, kad kartupeļi izrušināti no pelniem. Kartupeļus pasniedz kopā ar ugunskurā ceptām desiņām un pavasara zaļumiem. 

 

Foto: Agnese Gabrāne

Cepam ugunskurā kartupeļus!

Kad dārzā izzāģējam augļu kokiem vecos zarus vai sakopjam grāvja malu, protams, aizkuram ugunskuru.  Lasīt tālāk »

Iestādām kociņu!

Ik pavasari ne tikai uzpošam dārzu un sastādām puķes, bet arī atjaunojam augļu koku bagātību.  Lasīt tālāk »

Ģimenes recepšu grāmatai: skābeņu zupa

Jau sazaļojušas skābenes, tādēļ lasām mazās lapiņas un vārām gardu zupu! Lasīt tālāk »

Domājam par dabu! Runājam par kūlas ugunsgrēkiem

Laimīga un stipra ģimene nenozīmē tikai prieku, apskāvienus un ballītes. Tas nozīmē arī sarunas par sabiedrības aktualitātēm. Un šobrīd tā ir kūlas dedzināšana.  Lasīt tālāk »

Mākslas darbi no akmentiņiem. Idejas dekoriem

Akmeņi ir ļoti skaisti un pateicīgs materiāls gan apgleznošanai, gan dažādu dekoru veidošanai.  Lasīt tālāk »