Apsveic skolotāju! Īpaša ziedu pušķa sarūpēšana

Publicēts: 31.08.2018 07:55

Ne vienmēr ģimenē ir jāievieš jaunas tradīcijas, tā vietā var “spodrināt” un aktualizēt tās, kas godā bijušas jau gadu desmitiem.

Ziedu nešana skolotājai ir salīdzinoši sena tradīcija. Ziedus ieteicams sarūpēt jau iepriekšējā vakarā, lai skolas dienas rītā nav jāuztraucas, vai visu paspēsiet izdarīt. Ieteicams ziedus iegādāties kopā ar bērnu, lai viņš var izvēlēties tādus, kas viņam pašam patīk – tad būs daudz lielāks prieks tos pasniegt skolotājai. Arī tad, ja ziedus plānojat saplūkt pašu dārzā, ļaujiet bērnam izdarīt izvēli. Bērns var arī izgatavot svētku kartīti, kurā ieraksta jauku novēlējumu.

Ziedu pušķa gatavošanā varat ieviest jaunas vēsmas, piemēram, izvēlēties glītu kārbiņu, kurā ievietojat ar ūdeni piesūcinātu oāzi, ko var iegādāties ziedu veikalos. Tajā saspraudiet izraudzītos ziedus, veidojot glītu kompozīciju. Rezultātā ziedi jau būs ūdenī, un skolotājai nebūs jādomā, kur tos novietot. 

Foto avots: Shutterstock.com

Piezīmju klade skaistām atmiņām

Pirmās diskotēkas ieejas biļetes, bērniņa pirmā ultrasonogrāfijas bilde, mīļākās konfektes papīriņš, mīļākā pašbilde un daudzi citi nozīmīgi nieciņi, kas drūmos vakaros sasilda. Izveido atmiņu kladi šiem dzīves mirkļiem! Lasīt tālāk »

Batikoti krekli visai ģimenei

Ir pavisam vienkārši radīt kopības un ģimeniskas piederības sajūtu ar pavisam vienkāršām lietām, metodēm un vēlmi darboties. Viens no veidiem - batikoti T-krekli. Lasīt tālāk »

Izmantojot balonu, pagatavo brīnišķīgus šokolādes groziņus svētku galdam

Pagatavo brīnišķīgus šokolādes groziņus, kas svētkos izdaiļos tavu galdu. Tas ir pavisam vienkārši un pagatavošanas process ir aizraujošs.  Lasīt tālāk »

Izcepiet paši savu maizi!

Maize jau no seniem laikiem ir bijis viens no nozīmīgākajiem pārtikas produktiem. Uzcepiet paši savu gardo maizi, lai visa māja piepildās ar neaprakstāmu smaržu!  Lasīt tālāk »

Celiet galdā pašu gatavotu maizes kvasu!

Kopā ar ģimeni pagatavojiet gardu un dzirkstošu maizes kvasu. Lieciet to svētku galdā un ieprieciniet sanākušos viesus. Lepnums par padarīto būs visa vakara garumā!       Lasīt tālāk »