Pasniedzam saldo ēdienu apelsīnu "šķīvīšos"!

Publicēts: 29.11.2017 19:00

Lūk, kāda brīnišķīga ideja, kā pasniegt saldo ēdienu jubilejas reizē!

Ņemiet lielus apelsīnus, ko pārgriež uz pusēm. Ar karoti vai nazi izņem mīkstumu, ko vēlāk var izmantot saldā ēdiena gatavošanā. Kad mīkstums izņemts, trauciņi saldā ēdiena pasniegšanai ir gatavi.

Saldajam ēdienam izmanto dažādus augļus - mango, kivi, zemenes, mandarīnus, apelsīna mīkstumu, meloni un citus gardus augļus. Tos sagriež nelielos gabaliņos un kārto apelsīnu "šķīvīšos". Dekorē ar putukrējumu vai pasniedz kopā ar saldējumu.

Labu apetīti!

Foto avots: Shutterstock.com

Izvizinām bērnus ar ķerru!

Kādā pauzē starp dārza darbiem, atrodam laiku izvizināt bērnus ar ķerru!  Lasīt tālāk »

Darbojamies kopā ar bērnu: kuģītis viļņos

Varat ķerties pie šīs idejas realizēšanas, proti, izgatavot telpiskus kuģīšus, kas šūpojas jūras viļņos.    Lasīt tālāk »

Klāt Muzeju nakts!

Kad maratons noskriets, varam lūkoties pēc interesantām vakara izklaidēm. Un šodien, protams, jāapmeklē Muzeju nakts pasākumi! Lasīt tālāk »

Dusmīgie putni. Izgatavošanas pamācība

Mazāki Dusmīgie putni noderēs, spēlējoties ar tiem kā ar pirkstiņlellēm. Lielāki noderēs ballīšu dekorācijām. Pavisam lielus var izmantot kā cepures.  Lasīt tālāk »

Pinam pieneņu vainadziņu!

Pļavas pārņēmis neticami skaistais dzeltenums - sākušas ziedēt pienenes!  Lasīt tālāk »